banner

Nyheter

15. China Paper Industry Development Conference

15. september, på den 15. China Paper Industry Development Conference arrangert av China Paper Industry Development Conference til den kinesiske nasjonale føderasjonen for industri og handel (CPICC), Shu Zhan Eucalyptus, en av verdens største tremasseprodusenter, sammen med ledende selskaper i den globale tremasse- og papirindustrien, lanserte China Paper Industry and Commerce (SDC) Sustained Development Committee Komiteen, som er sammensatt av verdens ledende tremasse- og papirindustriaktører sammen med ledende selskaper i den globale tremasse- og papirindustrien, innviet Komiteen for bærekraftig utvikling i Paper Industry Chamber of Commerce (SDC) i en historisk seremoni for å promotere papirmasse og papir.Lanseringen av et felles initiativ for å fremme bærekraftig utvikling i trefor- og papirindustrien var en historisk begivenhet.Med sikte på å ha en mer positiv innvirkning på miljøet og samfunnet, ble initiativet lansert av rundt 30 medlemsbedrifter i treforedlings- og papirindustrikjeden med mål om å fremme grønn, lavkarbon og sirkulær utvikling i hele treforedlingsindustrien. kjede.

Som en del av dette initiativet vil Suzan Eucalyptus også lansere det grønne programmet, et initiativ for bærekraftig handling i tremasse-, papir- og emballasjeindustrien, i samarbeid med den kinesiske tremasse- og papirindustrien, for å fremme etableringen av en bærekraftig papirindustrikjede og i fellesskap ta ansvar for klimaendringene Hva de er.

Shushan Eucalyptus og Cosco Shipping and Special Transport Co Ltd, et av verdens største spesialiserte rederier, vil samarbeide med Sustainability Committee for å fremme etableringen av "Green Program", fremme reduksjon av karbonutslipp og beregning av klimagassutslipp. i tremasse- og papirindustriens forsyningskjede, og i fellesskap fremme grønne og lavkarbonaktiviteter.forsyningskjedelogistikk.

Pablo Machado, president for New Business i Asia, sa: "Vi er glade for å ha signert en intensjonsavtale med COSCO Shipping om å samarbeide med tremasse- og papirindustrien i Kina for å fremme etableringen av komiteen for bærekraftig utvikling i papirkammeret. .

nyheter 1

Bookzan Eucalyptus har alltid hatt en innovativ forretningsfilosofi (dvs. å utvikle bærekraftige løsninger gjennom innovasjon) og er for tiden karbonnegativ.Vi ønsker å bruke denne plattformen til å dele beste praksis for bærekraft med våre medlemmer, for å støtte industrien mens vi lærer av andre selskaper, og for å fremme og akselerere industriens lave karbonavtrykk gjennom innovative bærekraftige løsninger.Vi er også sikre på at dette innovative samarbeidsprosjektet med COSCO Shipping vil gi fruktbare resultater og bli en av nøkkelmetodene for bærekraftig utvikling av forsyningskjeden for masse og papir."


Innleggstid: Des-01-2022